Piipertäjä

Hei! Tervetuloa Viherryksen maailmaan. Blogistani löydät enimmäkseen reseptejä, joita olen vuosien saatossa erilaisten ruokavalioiden ja allergioiden viidakossa kyhäillyt.

Oma tarinani ruuanlaiton parissa alkaa – mistäs muualtakaan kuin – oman navan ympäriltä. Maha tuppaa olemaan turvoksissa joka aterian jälkeen, ja olen vuoden 2009 syksystä lähtien omatoimisesti koettanut selvitellä mistä vaiva voisi johtua. Lääkäreistä ei ole ollut mainittavaa apua, mutta internetin ihmemaa on sentään tarjonnut joitain toimivia vinkkejä. Niistä tärkeimmäksi on noussut se, mitä lautaselleen kokoaa.

Näkemyksiä terveellisyydestä ja dieettejä on lamaannuttavan paljon. Olen kokeillut vähän kaikenlaista (mm. raakaruokaa, karppireseptejä, superfoodeja), joskin ensisijaisena pyrkimyksenäni on löytää ruokia ja ruokalajeja, joiden kanssa kroppani tuntuisi tulevan toimeen. Viime aikoina ruokavalioni on valunut lähemmäs kivikautista eli paleo-dieettiä (joskin ilman munaa ja mantelia!), joten sen kanssa yhteensopivia, edelleenkin kasvispainotteisia ja varsinkin herkkureseptejä on odotettavissa.

Nautinnollisia hetkiä Viherryksen parissa!

– Noora (ja pupu)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s